BBQ Amsterdam

Als het weer lente wordt en iedereen massaal de barbecues uit de schuur haalt wil je natuurlijk weer de gezelligste avondjes met lekker eten organiseren. Maar weet jij eigenlijk wel hoe je het lekkerste vlees klaarmaakt op de barbecue? Iedereen denkt van zichzelf te weten dat ze goed zijn in barbecuen, maar is dat wel echt zo? Tijdens deze BBQ cursus in Amsterdam ga je er achter komen dat je minder goed was dan je dacht, en dat er nog heel veel tips en trucs te leren zijn die jouw lapjes vlees nóg lekkerder maken. Dit trucs zijn helemaal niet zo heel ingewikkeld, maar je moet wel net even weten hoe je ze toepast. Dit doe je tijdens zo’n BBQ cursus in Amsterdam, die je krijgt van een heuse grillmaster. Deze heeft jarenlange ervaring met barbecuen, en neemt alleen genoegen met alleen het beste vlees en bereidingswijze. Hij gaat jullie in enkele uren klaarstomen voor het barbecue-seizoen en je alles leren over hoe je de allerlekkerste gerechten op de barbecue klaarmaakt. En dan hebben we het natuurlijk niet enkel en alleen over vlees.

BBQ cursus in Amsterdam met vrienden

De meeste mensen boeken deze gezellige BBQ cursus in Amsterdam met een groep vrienden of familie. Hij is echter ook super leuk als personeelsuitje, als de groep niet te groot is althans. Zijn jij en je collega’s echte barbecue-liefhebbers? Dan is deze workshop zeker aan te raden. En het leuke is dat je tijdens deze BBQ cursus in Amsterdam niet alleen leert hoe je alles moet bereiden, maar al die stukjes vlees en spiesjes natuurlijk ook zelf gaat opsmikkelen. Want hoe moet je anders weten hoe het hoort te smaken?

Wat leer je tijdens deze barbecue workshop?

Zoals we hierboven al vermeldden ga je niet enkel vlees bakken tijdens deze barbecue workshop. Er zijn namelijk nog veel meer heerlijke dingen die je op de barbecue kunt bereiden. Ondanks zijn slagersachtergrond heeft deze grillmaster ook super veel andere recepten die hij je graag leert te bereiden. En niet alleen leer je hoe je deze bakt, maar ook hoe je ze het beste snijdt en kruidt. Want daar begint een lekker lapje vlees of vis natuurlijk mee. Vlees op de juiste manier snijden is heel belangrijk als je gaat barbecuen, omdat het effect heeft op hoe snel het gaart.

BBQ catering in Amsterdam

Geef je binnenkort een feestje en wil je liever niet zelf voor het eten voor je gasten hoeven zorgen? Dan kun je via ditzelfde bedrijf ook BBQ catering bestellen. In dat geval wordt er een ruime selectie vlees en vis geleverd, samen met stokbrood, salades, etc. Alles wat op de barbecue moet wordt uiteraard door de grillmaster gebakken, zodat je dit niet zelf hoeft te verzorgen. Jij en je gasten kunnen gewoon lekker neerploffen en genieten van al het lekkers dat ter plekke voor jullie wordt bereidt. Smakelijk eten!

Ken je deze BBQ cursus in Amsterdam al?
Posted in: BBQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *