arabische catering

Iedereen die de Syrische keuken kent die weet dat deze waanzinnig lekker is en ontzettend veelzijdig. De voedzame, veelal erg gezonde en kruidige gerechten doen je watertanden, zeker als ze gemaakt zijn door een kok die deze keuken tot in de puntjes beheerst. Als je voor een bruiloft of ander feestje op zoek bent naar een restaurant dat een Syrische maaltijd kan komen bezorgen dan moet je deze Arabische catering service hebben. Deze is namelijk van een Syrisch restaurant, waarvan de eigenaren zelf uit Syrië komen. Zij weten dus als geen ander hoe je al deze gerechten bereidt en bovendien hoe je ze op smakelijke wijze serveert. Hun Arabische catering is ontzettend populair, want de Syrische keuken is helemaal niet zo pittig, en toch heel smaakvol. Zelfs de nuchtere Hollander weet de gerechten enorm te waarderen. Het is weer eens wat anders dan de standaard catering die ze bij vele restaurants aanbieden. Syrische/Arabische gerechten serveren op je feestje is een hele beleving voor gasten die deze keuken nog niet kenden, en wordt meestal door iedereen gewaardeerd.

Gevarieerde Arabische catering service

Bij dit restaurant vinden ze het belangrijk dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit, en daarom maken ze een heel gevarieerd aanbod met gerechten. Er zitten zowel gerechten met vlees of vis bij als smakelijke, vegetarische gerechten. Deze Arabische catering is namelijk deels vegetarisch, en indien gewenst zelfs volledig. In Syrië hebben ze namelijk heel veel lekkere gerechten op basis van groenten en een vorm van koolhydraten. En natuurlijk kan het overbekend platte brood niet ontbreken. Dit brood lijkt op het brood van burrito’s, maar is veel zachter. Je eet het met hummus of zoute yoghurt en het is heel erg lekker!

Met plat brood of met je handen eten

Als je deze Arabische catering echt op de juiste manier wilt eten dan doe je dat met je handen. Syriërs zijn het gewend om vrijwel al hun maaltijden met plat brood te eten. Dit brood scheuren ze in kleine stukjes, en die stukjes dopen ze als het ware in het gerecht, ze scheppen er mee op, en dat steken ze vervolgens in hun mond. Het is weer eens wat anders dan eten met mes en vork.

Arabische borrelhapjes of een volledig buffet

Als je bij dit restaurant aanklopt voor de catering service met Arabisch tintje dan heb je de keuze uit verschillende opties. Je kunt er uiteraard voor kiezen een volledig diner in buffetvorm te laten serveren, maar ook enkel een plateau met borrelhapjes laten bezorgen. Alles wordt vers gemaakt van alleen de beste ingrediënten en uiteraard warm geserveerd waar nodig. Je kunt er zelfs een lekkere lunch met een Arabisch tintje bestellen. Dus wat voor maaltijd je ook nodig hebt, als je dol bent op de Syrische keuken dan moet je absoluut bij dit restaurant zijn, want daar weten ze alles van de Arabische keuken en bieden ze je een breed scala aan catering opties.

Waar kun je Arabische catering bestellen?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *