BBQ catering

Als jij helemaal dol bent op barbecuen en op zoek bent naar een originele catering voor op jouw opkomende feestje dan heb ik goed nieuws. Je kunt namelijk bij dit bedrijf een heuse BBQ catering bestellen. Dit wil zeggen dat je in buffetvorm allerlei lekkere salades, stokbrood en sausjes krijgt opgediend en er daarbij door een heuse grillmaster ter plekke vlees en vis op de barbecue wordt bereid. Het is dus deels kant en klaar, en deels ter plekke bereid. Overigens zijn ook de kant en klare gerechten natuurlijk helemaal vers gemaakt op de dag zelf, en worden ze indien nodig warm opgediend. Deze BBQ catering is altijd inclusief allerlei bijpassende sausjes, want wat is een lekker vleesje van de barbecue als je daar geen matching saus bij hebt?

BBQ catering van een een kok met een passie voor vlees

De eigenaar van dit bedrijf voor BBQ catering is voor het eerst met vlees in aanraking gekomen tijdens het werken voor een echte Keurslager. Daar ontstond de liefde voor vlees en vis, en daar heeft hij geleerd hoe je deze het beste bereidt. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over hoe je ze bakt op de barbecue, maar ook hoe je ze het beste snijdt en welke kruiden bij welk type vlees passen. Want vlees zonder kruiden is vaak erg saai. Deze BBQ catering bestaat daarom uit diverse lapjes vlees die ieder voorzien zijn van een heerlijke kruidenmix. Al het vlees is uiteraard vers, maar ook lokaal ingekocht. Deze grillmaster vindt het namelijk belangrijk om d lokale economie te steunen en bovendien te weten waar zijn vlees vandaan komt. In zijn kleine, maar professionele keuken bereidt hij alles met liefde, waarna hij het tijdens jouw feest op locatie komt bakken op de barbecue. De barbecue neemt hij overigens zelf mee, dus daar hoef jij niet voor te zorgen.

Vlees, vis, warm of koud buffet

Overigens kun je niet alleen bij dit cateringbedrijf aankloppen voor zo’n heerlijke BBQ catering. Deze kok bereidt namelijk ook met liefde allerlei andere vormen van catering, zoals een warm of koud buffet, een stampot buffet en zelfs een assortiment aan lekkere hapjes. Dus of je nu op zoek bent naar diner catering of wat kleinere hapjes voor later op de avond, bij dit cateringbedrijf ben je aan het juiste adres voor beiden. En alles wordt vers gemaakt van alleen de beste kwaliteit ingrediënten, en kant en klaar afgeleverd op locatie. Het enige wat jij en je gasten hoeven te doen is aanschuiven en genieten van de heerlijke maaltijd of hapjes die door dit cateringbedrijf worden geserveerd.

Wist je dat je ook BBQ catering kunt bestellen?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *